Everything about tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

daha da cazip görünmeye devam ediyorsa tabii ki değerlendirilmesinde bir sakınca yok. Zira konutlar son derece dayanıklı dış panel yapıları sayesinde onlarca yıllık kullanımı garanti etmektedir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı contemporary bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu tekirdağ prefabrik ev fiyatları evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla tekirdağ prefabrik ev dekor edilebilir.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından edirne prefabrik yapılır.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Birçok satılık prefabrik ev modeli arasından, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, kolay ve uygun maliyetli bir şekilde inşa etme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Prefabrik ev alırken, hangi hizmetlerin ve malzemelerin fiyata dahil olduğunu bilmek, karar verme sürecini kolaylaştırır. İşte prefabrik ev fiyatlarına edirne prefabrik ev fiyatları dahil olan unsurlar:

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum düzeydedir. Ses ve ısı çanakkale prefabrik ev fiyatları yalıtımıyla avantaj sağlar.

Report this wiki page